Szolgáltatás

Csiszolástechnikai szolgáltatások:

Vásárlóink nagyobb megelégedése, és a technológiai fejlesztések legjobb kihasználása érdekében ingyenes csiszolástechnikai szaktanácsadást és folyamatos személyes kapcsolattartást biztosítunk ügyfeleink részére.
Budapesten és vonzáskörzetében heti egyszeri ingyenes kiszállítást biztosítunk, ez általában csütörtöki napokon esedékes.

Sürgős vagy nagyobb távolságra történő termékrendelést postai utánvéttel, rövid határidővel tudunk teljesíteni, időgarantált csomagként a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint.

 

Nagy értékű, bruttó 500.000 Ft feletti rendelés esetén az ország bármely pontjára a kiszállítás ingyenes!

A csiszolástechnika lényege

csiszolástechnika

A csiszolástechnika célja a munkadarabok felületének tökéletesítése, tehát többek között a köszörülés és a polírozás is ebbe a témakörbe tartozik.

A csiszolástechnika számos eszközt vet be a munkadarabok felületének megmunkálásához; ilyenek például a különféle csiszoló- és polírozótárcsák, -paszták, -szemcsék és -szalagok, de a sor még sokáig folytatható lenne. A munkadarab anyagától, illetve az elérni kívánt felülettől függ, hogy milyen csiszolóanyagok felhasználására van szükség, épp ezért a csiszolástechnikai eszközök választéka is igen széles.

Kínálatunkból minden beszerezhető, ami csiszolástechnikával kapcsolatos, így a fent említett korongok, tárcsák és szalagok is, de emellett vágókorongokkal, polírozópasztákkal és más csiszolóanyagokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a csiszolástechnika eszközei iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott termékeket, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Professzionális segítség a csiszolástechnikában

Szeretne értesülni a csiszolástechnikai újdonságokról? Jó lenne, ha valaki mindig éppen azt a terméket ajánlaná Önnek, amire tényleg szüksége van? Könnyebbé tenné a munkát, ha tippekkel és jó tanácsokkal látnák el?

Nem kell tovább megfelelő forrás után kutatnia, hiszen ránk mindig számíthat!

Számunkra rendkívül fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy Ön bátran kérdezhessen szakembereinktől a csiszolástechnikához kapcsolódó témakörben. Ezzel szeretnénk segíteni abban, hogy minél optimálisabb eredményt érhessen el, az eszközei tartósan jó állapotban maradjanak, valamint hogy a munkavégzés könnyed és örömteli lehessen.

A csiszolástechnika világa koránt sem egysíkú vagy unalmas – szaktanácsadásunk segítségével olyan részleteket tudhat meg róla, amelyek segíteni fogják Önt, akár otthonában, akár a munkahelyén foglalkozik csiszolással.

Keressen minket bizalommal Ön is, és kérje csiszolástechnikai szaktanácsadásunkat!

Telefon:06 30/996-43-82
E-mail:dunaholz@gmail.com