Barkács szalagok

6.1. barkács szalagok

A kézi szalagcsiszoló kisgépek leggyakoribb, szabványos méreteiben készülő termékek. Alapvetően a jól bevált KK504X-ből készülnek, de igény szerint sokféle alapanyagból gyárthatóak.

A táblázat csak a nálunk raktári szalagméreteket tartalmazza, természetesen vannak olyan gép gyártók, amelyek itt nem szerepelnek, illetve az említetteknek is vannak olyan gépei, amelyek ettől eltérő méretű szalagokkal használatosak.

A barkács szalagokról röviden

barkács szalagokHa egy szakember kézi szalagcsiszoló gépet szeretne használni munkavégzéséhez, a barkács szalagok nélkülözhetetlenek, ugyanis a munkadarab kidolgozása a szalag felületével történik. Általában a barkács szalagok az asztalosok munkájával kapcsolatban kerülnek előtérbe, pedig egy bútor-, vagy ingatlanfelújítás alkalmával is hasznosak.

A barkács szalagokkal kiválóan eltávolítható a régi festék a különböző felületekről, így, ha például bármilyen bútort lenne szükséges átfesteni, vagy pedig az ingatlanon belül kellene megszabadulni az elöregedett felülettől, a barkács szalagokkal ez könnyedén kivitelezhető. Nemcsak egyszerűbb ebben a formában a munka, hanem sokkal pontosabb és precízebb is, ugyanis a felület így tökéletesen egyenletes marad.

Mivel a barkács szalagok egy idő után nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, a pótlásukról folyamatosan gondoskodni kell. Kínálatunkban számos berendezéshez megtalálhatja a megfelelő barkács szalagot. Ha vásárolni szeretne, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Telefon:06 30/996-43-82
E-mail:dunaholz@gmail.com