Csiszoló paszták

IMPORT KIVITEL

Titan extra Paszta 

Nagy fémleválasztó képességét a korund szemcsékhez kevert SIC szemcsék teszik még erőteljesebbé. Így még az erősen ötvözött acélok és a titán előpolírozására  is alkalmas.

Plastimax paszta

Finom puha szemcséjű fényező rúd. Műanyag, poliészter, lakkozott és furnérozott felületekhez. Magas fényt adó befejező művelethez.

Maxfin paszta

Erős csiszoló hatású polírozó rúd. Főleg rozsdamentes acélok fényezés előtti fázishoz. Finom érdességű felület, közepesen magas fény.

Glomax Paszta

Jó vágóképességű és színező hatású polírozó rúd. Jó eredményeket nyújt szalagcsiszolt érdes vonalak (p320) eltávolításánál, minden fémnél fényes felületet nyújtva. Közepesen finom érdességű felület, közepesen magas fény.

Extra Cut paszta

Nagy fémleválasztó képesség korund szemcsékkel. Erősen ötvözött acélok és rozsdamentes acélok előpolírozására.

Chromax Super paszta

Kevésbé vágó több színt nyújtó, ideális a felület megmunkáláshoz. Minden fémhez alkalmas fényező rúd. Kevesebb zsírt tartalmaz, mint a chromax rózsaszín paszta, világosabb, fényesebb felületet nyújt. Nagyon finom érdességű felület, magas fény.

Chromax Green Paszta

Nagyon finom timföld krómoxiddal, rozsdamentes acélok, magas krómtartalmú fémek magas fényt adó befejezéséhez. Feketés felületet nyújt. nagyon finom érdességű felület, magas feketés fény.

Cromax paszta

Finom vágó, magas fényt adó utolsó fényezési fázisnál alkalmazott, kissé zsíros fényező rúd. Alkalmas minden fémhez, kontúros darabokhoz. Nagyon finom érdességű felület, magas fény.

Brillmax paszta

Jó vágásképességű általános polírozó rúd, vastartalmú fémekhez, vágó és színező feladatok ellátására, egzotikus fényű felületet ad. Közepes érdességű felület, közepes fény.

Blumax paszta

Finom vágó és színező polírozó rúd. Finom karcolt hatású felületet biztosít. Rozsdamentes acélon, alumíniumon kékszínű felületet nyújt. Finom érdességű felület, közepesen magas fény.

Abramax paszta

Közepesen erős vágóképességű előpolírozó rúd, főleg vastartalmú fémekhez. jó felület kiegyenlítő kefélt hatású, enyhén színezett felületet nyújt. Közepestől finomabb érdességű felület, közepes fény.

MAGYAR KIVITEL

Barna massza

Faggyú

Fehér massza

Kék massza

Króm massza

Rózsa massza

Zöld massza

Nem mindegy, milyen csiszolópasztát használ

csiszolópaszta

A fém felületek kezeléséhez a csiszolópasztákat kell elővenni. A csiszolástechnikai termékeink választékában megtalálja az Önnek ideális pasztát.

A fém anyagú felületek élénkítéséhez, megmunkálásához csiszolópasztát kell alkalmazni. Nem véletlen, hogy több fajta is létezik a csiszolópasztákból. A paszta színe, összetevői, anyaga is meghatározza, hogy milyen felülethez lehet használni és ott milyen eredménnyel jár az alkalmazása.

Előkészítéshez, felújításhoz is segítségül hívható a megfelelő típusú csiszolópaszta. Csiszoláshoz, fényezéshez, durvább vagy kíméletesebb felületkezeléshez is elérhetőek különböző teljesítménnyel bíró paszták. Az egyes pasztákat be lehet sorolni teljesítményük alapján, kategorizálni őket aszerint, milyen fényességű, érdességű felületet hoznak létre.

A polírozáshoz, csiszoláshoz válasszon olyan terméket, aminek a használatával ki tudja alakítani azt a felületet, amit eltervezett! A kereskedésünk import és hazai pasztákat, masszákat is forgalmaz, válogasson belőlük és dolgozzon velük eredményesen!

Csiszolás pasztákkal

csiszolópasztákA csiszolás minden anyagmegmunkálás fontos lépése. A csiszolópasztával elérhetjük, hogy az adott munkadarab felülete sima és egyenetlenségektől mentes legyen, azonban arra feltétlenül ügyelni kell, hogy csak a vele kompatibilis anyagokhoz, illetve felületekhez használjuk. Mit jelent ez?

A csiszolópaszták anyaga sokkal szemcsésebb és durvább, mint például egy polírozó pasztáé, tehát egy érzékenyebb felületet akár tönkre is tehet. A csiszolópasztát különböző finomságú és eltérő szemcsézettségű összetevők alkotják, amik elsősorban fémek, illetve nemesfémek felületének a csiszolására alkalmasak.

Keressen meg minket bizalommal, és legyen Ön is elégedett vásárlóink egyike! Válogasson termékeink közül, és rendelje meg a csiszoláshoz való kellékeket, eszközöket! Kizárólag megbízható csiszolópasztákat forgalmazunk, és a színvonal mellett a széles választékra is ügyelünk. A csiszolandó felületnek és a csiszolás céljának megfelelő csiszolópasztákat talál nálunk, ráadásul kedvező árakon!

A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken megtalál minket, és részletesebb tájékoztatást kérhet csiszolópasztáinkról is!

Telefon:06 30/996-43-82
E-mail:dunaholz@gmail.com