Precíz munka a bútorfelújításban? Csiszolókorongokra is szükség van ehhez!

Az utóbbi években egyre több nagyobb cég és egyéni vállalkozó is elkezdett foglalkozni bútorfelújítással, köszönhetően annak, hogy megnőtt az igény az antik bútorokra. Ezek a berendezések, mielőtt eladásra kerülnének, többféle kezelésen mennek át, azért, hogy ismét régi fényükben tündökölhessenek. A felújítási munkálatok legfontosabb részének számít a csiszolás, amit gyorsan és alaposan csiszolókorongok alkalmazásával lehet kivitelezni.

A csiszolókorongok használatával tökéletesen sima, egyenletes felület hozható létre, továbbá könnyedén eltávolíthatóvá válik a régi festék a bútorokról. Ez a művelet elengedhetetlen bútorfelújításkor, mivel csiszolás nélkül nem lehet később szépen, precízen lefesteni a berendezéseket. A korongokkal eltüntethetők a különböző felületi sérülések, karcolások és a szennyeződésektől is meg lehet szabadítani a berendezéseket.

A csiszolókorongok alkalmazására leginkább a nagyobb felületek esetében van szükség. Ezeket rendkívül időigényes lenne kézi csiszolással kezelni, arról nem beszélve, hogy az ilyen kivitelezés rengeteg energiát is felemészt. Ez a csiszolókorongokkal nem fordulhat elő, hiszen csak a csiszológépekre kell felhelyezni, majd azokat irányítani.

Bútorfelújításhoz szükség van többféle erősségű csiszolókorongra, a durva és a finom csiszolás miatt. A munkálatok mindig a durvább szemcséjű korongokkal kezdődnek, később pedig egyre finomabb összetételűre lesz szükség. A durvaságot vagy finomságot a csiszolókorongok hátulján található szám adja meg. Minél kisebb az a szám, annál durvább a csiszolóvászon szemcséje.

Ha Ön is foglalkozik bútorfelújítással és szeretné könnyedén beszerezni az egyik legfontosabb művelethez a csiszolókorongokat, fedezze fel választékunkat! Amennyiben a termékekkel kapcsolatban kérdései lennének, vagy már tudja, hogy melyek azok a csiszolókorongok, amikre szüksége lesz, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk!

Telefon:+36 30/996-43-82
E-mail:dunaholz@gmail.com
Elérhetõségek