A lamellás csiszolókorongokról bővebben

lamellás csiszolókorongok

A csiszolástechnika egy összetett tudomány. Rengetegszer van szükség rá, elég csak arra gondolni, hogyha valamit otthon fából barkácsolunk, annak bizonyára megcsiszoljuk majd a felületét. Csiszolással simává és egyenletessé varázsolhatjuk a különböző anyagok felületét, azonban a megfelelő eredmény eléréséhez kiemelt figyelmet kell fordítani a csiszolóanyag kiválasztására. A legegyszerűbb a mindenki által ismert, kézzel használatos papír, azonban a kínálat nagyon széles és sok szempontot kell figyelembe venni a választás során. Ha nagy teljesítményre van szükség, akkor a lamellás csiszolókorongok között érdemes keresgélni. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni erről a típusról!

lamellás csiszolókorongok lamellái vászonból készültek, egymáshoz képest legyezőszerűen vannak elrendezve, ezért legyezőlapos korongoknak is hívják őket. Ennek az elrendezésnek köszönhetően sokkal nagyobb teljesítményre képesek, ráadásul a teljes elhasználódásig egyenletes csiszolatot adnak. A lamellás csiszolókorongok nagyszerűen használhatók hegesztési varratokhoz, sorjákhoz, de ajánljuk őket felületek tisztítására, akár festéktől, akár rozsdától. Lamellás csiszolókorongokból is nagy választék áll az érdeklődők rendelkezésére, így találunk közöttük fához, acélhoz, inoxhoz és rozsdamentes anyagokhoz használható termékeket is.

Cégünk régóta foglalkozik lamellás csiszolókorongok forgalmazásával, így nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. Az általunk kínált termékek teljesítménye nagy, élettartamuk hosszú és mindvégig megbízhatóan működnek. A magas minőség ellenére kedvező áron biztosítjuk a lamellás csiszolókorongokat, ezért mindenképp érdemes pontos árajánlatot kérni tőlünk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a lamellás csiszolókorongok iránt, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésire, illetve szükség esetén segítenek az ideális csiszolóanyag kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Telefon:+36 30/996-43-82
E-mail:dunaholz@gmail.com
Elérhetõségek